OTROLIGT TRÖTT

Dem senaste två veckorna har jag inte varit ledig en enda dag. Varje dag, inklusive helger har jag jobbat, samtidigt som jag gått i skola & dessutom vart ute och festat både fredag, lördag! Om jag skall vara ärlig så känner jag ingen människa som har så fullt upp sig mig, i varje fall inte med blandade saker.
 
Och för att vara ärlig återigen är jag riktigt stolt över mig själv. Nöjd över att jag orkat så mycket och trots att jag varit trött som en galning, legat hemma bakis eller bara allmänt sugen på en fika på stan har jag istället övervägt att jobba. För att få det man vill i livet måste man slita, kämpa och vara självständig. Och det är några egenskaper jag faktiskt uppnår galant. :-)
 
Förövrigt är jag som ett vandrande lik, ni kan inte ana hur skönt det var att komma hem!!! Nu sitter jag i köket och äter rostade smörgåsar med min prins! Han var tydligen också väldigt hungrig ikväll!!
Såhär såg jag ut idag! Svart rock från Zara, svarta jeans & svart blus, burberry väska, burberry stövlar & pärlörhängen :-)
Trots en cappuccino innan skolan, i skolan och efter skolan lyckades jag somna i bussen! (Blir alltid suuuuperpigg av kaffe) förstå hur död jag hade vart, utan min cappuccino!!!
Men tack vare de underbara individer jag har på jobbet piggnade jag till snabbt.. Och ännu ett lyckat arbetspass är nu slutfört!
Lyckan att komma hem till mina två favvokillar är som vanligt obeskrivlig. Vad skulle jag göra utan dessa??
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0