HEJ LÖRDAG

Trots att vi hördes senast igår har jag som vanligt mängder att berätta! Frågan är, vart jag skall börja?! Haha! Nåja. Efter en efterlängtad helg var det äntligen fredag. Jag invigde den på absolut bästa sätt. Jag och Johanna valde att ''råka'' missa bussen och satte oss på en parkbänk med färska donuts och solsken!
 
Efter skolan blev det lite trallande på stan med efterlängtade Emsan! Gjorde några riktiga smyckesfynd (ååh vill verkligen visa er!) och efteråt blev det en fika på UNO med några riktiga pinglor till vänner. Efter lite fredagsmys stack jag och min lilla 3:o till Filippa för god middag och taggande inför kvällen! Nattens detaljer håller jag nog utanför här..Men som vi säger, karlstad är VÅRT, till&med en kyrkogård skulle bli lyckad med oss som sällskap!
 
Idag har jag jobbat och fördrivit lite tid på stan med jenfa till både mat & godis! Nu har jag anlänt till farmors crib för en ännu rejälare myskväll a la emma! Skall det vara så skall det! Chips och dipp, lösgodis, choklad och nu hemmagjorda chokladpopcorn finns på plats denna tjocka kväll. Till förstås massor av filmer och prat! Ååååh.. Vill verkligen visa er allt, både från gårdagen och denna smaskiga stund. Självklart har klumpdunsen emma tappat sin laddare och måste nu skaffa en ny.... Numera okontakbar på mobilen för er som undrar! Då vet ni ;-)
 
Lånade bild från Saras förtjusande blogg! www.sarawickstrom.devote.se 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0