DISSAR/HISSAR

DISS1! Personer som ser ner på andra tar utan tvekan första platsen på inte bara veckans utan årets diss! Jag avskyr människor som bara tittar snett på andra, anser sig själv som bättre, högre värde ja ni fattar grejen. Personer som måste hata andra för att kunna älska sig själv, det är inte rätt. Det är självklart jättebra med självförtroende men när man trycker ner andra då har det gått för långt. Lägg ner den skiten & se det positiva i varandra istället, unvik dem du inte tycker om. Låter inte det mycket bättre?

DISS2! Går till inga andra än busschaufförer! Yes ni läste rätt, haha det kunde ni inte ana va?? Det är en på miljonen av chaffisarna som inte är bittra, egoistiska, otrevliga, sura. Alltså, vad är grejen? Dem mår inte precis bättre av att vara sura jämt och ständigt? Man skulle kunna tro att dem skrivit på någon sorts pakt ''för att bli busschaffis, var bitter''. Upp med humöret nu surisar!!

DISS3! Männsikor som bjuder in sig själv på fester! Ni vet typ skriver dagen innan helgen ''vet du fest imorgon??'' Jag tycker det är pinsamt! Personer som tar förgivet att dem får komma och ringer för att dem vet att man är ute och säger ''får jag och några kompisar komma eller?'' Vilket beetende. Vart är inbjudningarna nu för tiden? Det är inget drop-in, frågar dem inte vill dem inte ha dig och dina 80 vänner där! Simpelt!

HISS1! Äntligen är hösten är!!!! Åh! Regnet och det bittra vädret börjar försvinna mer och mer & istället dyker det upp kyla och mörker! Så mycket bättre. Äntligen kommer alla mysiga tröjor, halsdukar, jackor, skor till användning. Det finns ingen bättre årstid att sitta evigheter på ett cafe med en varm latte och en nära vän därtill att fördriva tiden med. Kvalitetstid för mig! Samma sak som myskvällar som har högre värde än aldrig på hösten/vintern. Välkommen vintertid! ;)

HISS2! Underbara människor! (Ni förtjänar en fet text) Till er som sprider glädje i vardagen! Kämpar för att nå era mål och uppfylla era drömmar. Behandlar människor som ni själv vill bli behandlade, likaså med respekt. Ser positivt på det mesta & möjligheter i problem. Om alla vore sådana skulle vår värld inte vara långt ifrån perfekt!

HISS3! Sist men inte minsta hissen går till gentlemän! Vårat samhälle vimmlar av badboys och visst ni är snygga, spännande och intressanta men ni är inte långvariga och ni avslutas alltid med ett ord= trubbel! Tjejer förerdrar självklart gulliga killar som öppnar dörren, är goa&gla'a, säger damen först (ni vet), bjuder ut oss på middag m.m. Behandlar oss som prinssessor, alla tjejer äääälskar det! (nu menar jag inte jobbiga stalkers, ni behöver inte skicka ett sms i minuten, noo thanks).


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0