TRÅKIGA SÖNDAGAR

En dag som denna blir jag så otroligt rastlös på, och trött för den delen! Jag som drog hem tidigast från festen igår förmodar att det bara är jag som mår likaså strålande idag. Vilket innebär, inte speciellt många vänner att hänga med denna söndag till ära! Det är snöoväder ute och jag är lat. Vilket har lett till att jag spenderat hela denna dag med oboy och internet. Får ångest vilket slöseri av tid. Vilket slöseri av ledighet. Åt andra sidan har jag i alla fall sökt några jobb, den enda lilla nyttan jag gjort idag.
 
Kom precis att tänka på vad hemskt det måste vara att vara arbetslös. Vad skall man göra av all tid, när alla andra jobbar, när skall man utvecklas, hur skall man kunna känna sig trött och duktig, jag hade defintivt blivit deprimerad av en sådan vardag. Förstår inte hur vissa människor kan säga sig njuta utav den, eller ja, de kanske bara säger så.
 
Arbetslivet är verkligen hur viktigt som helst, inte bara för lönen, utan för alla vänner, sociala sammanhang, utveckling och förbrukning av tid. Jag sitter här ivrig som fasen i väntan på schema och mail från nya jobb!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0