VILKEN VÄNDNING, 2015!

Goddag!
 
Först måste jag bara säga, herre jisses vilken vändning det här året har fått. Från att vara bland det sämre till att bli ett helgrymt år - faktiskt till det bästa året på länge. Jag njuter liksom av livet, gör vad jag känner för och trivs med vänner, jobb och livsstil. Helt underbart faktiskt. 
 
När jag åkte till Stockholm i mars för en intervju så kände jag det inombords - det här är en stad jag kommer trivas i. Det kändes på direkten som hemma. Men jag beslutade mig då att vänta med flytten tills alla saker inombords mig var lösta, jag vill inte påbörja en ny stad och ett nytt kapitel som trasig inuti. Jag flyttade hem över sommaren och jobbade i Karlstad. När jag flyttade i slutet av Augusti var jag helt ivrig av längtan, det kändes så rätt!
 
Gjorde dock misstaget att flytta in hos en skitstövel - som jag lämnade lika fort. Sämsta beslutet var att ta in den människan i mitt liv, och det absolut bästa beslutet i hela mitt liv var att lämna honom! Jag är ju en ärlig person och döljer inte vad jag tycker, oavsett blogg eller verklighet. Flyttade ihop med Erika som visade sig bli en riktig fullträff. Vi klickade på direkten och det känns inte som att vi någonsin kommer bråka. Sedan flytten till Erika har det blivit många middagsbjudningar hemma med vänner, vingliga festkvällar och såklart myskvällar med allt för mycket godis - håller vi varmt om hjärtat! Igårkväll schasade jag iväg Erika (ett litet tag iallafall) och hade middag hemma med Sunny! Vi hade en jättetrevlig kväll, Sunny hade precis berättat för mig att han inte var så förtjust i skaldjur - vad tror ni jag fixar som den lilla retsticka man är? Skaldjurspasta med alla havsdjur ni kan tänka er! Haha, det var blåmusslor, kräftstjärtar och lax.. ;-) och givetvis mycket grädde. En pasta som inte är krämig är defintivt ingen pasta enligt mig. Om han gillade det eller enbart åt för att vara snäll är en annan femma.. :-) 
 
Idag har jag jobbat hela dagen, tog en liten välförtjänt paus nu. Snart skall jag hem och packa iordning för ett nyår med tjejerna i Gbg! Jag och Erika tar bilen till Karlstad ikväll och sticker till Götelaborg imorgon. :-) Jag tror att 2016 kommer bli ett fantastiskt år. Det har alla odds med sig och jag har redan smygstartat lite. Därför med all rätt - många Champagneflaskor att tömma på nyår! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0