En tröttare onsdag...

Hej alla kära vänner! Hoppas ni mår fint. Jag själv är riktigt trött såhär på kvällskvisten, har kört stenhårt med träningen de senaste dagarna.. Det enda som behöver förbättras är regelbundna måltider, men man kan ju inte lyckas med allt samtidigt - och man är trots allt bara en människa (som jag brukar ursäkta mig med, hehe).
 
Morgonen idag börjades hos Maria, världens bästa klassföreståndare (får jag nog lov att säga) - har aldrig haft en lärare förut som är så genomsnäll, bryende och ödmjuk som henne. Tacksam är vad jag är! Klassen var i alla fall bjudna på fika hemma hos Maria, vi pratade givetvis massor om studenten, och jag införskaffade en ännu större längtan till denna D-dag! Visste inte ens att det gick. Efteråt var jag på ett möte, tog en fika på stan med kära Amanda och fixade en liten present till Frida som vi skall fira på fredag. Just det, tillsist betade jag utav ett stenhårt tabata pass och lite spinning som avslut med Sara.
 
Nu är jag hemma och har precis tagit en otroligt varm och skön dusch. Så välbehövligt! Värme är fasen det bästa som finns. Speciellt dusch och bad efter en dag ute i regn och rusk. Nu är det dags att påbörja sysslan jag längtat efter hela dagen; mysa med mina älsklingar! Menar givetvis mina prinsar Herman & Melker. Inte träffat dem på hela veckan och SOM jag saknat dem.

En liten bild på klassisarna förut hemma hos Maria. :-) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0