BÄSTA dagen på länge!

Jag har haft en helt underbar dag! Utan överdrift, helt, helt, helt underbar! Något som jag verkligen inte trodde när jag försov mig imorse, stressade ihjäl mig (men tydligen överlevde ändå..) och upplevde det förbannat gråa vädret utanför! Men skall jag säga er en sak? Är det något man behöver lära sig som människa, ja då är det minsann att ta vara på dagen! Jag börjar bli otroligt duktig på detta! Eller det har alltid varit ganska lätt för mig.
 
Anlände till skolan, utan mynt i fickan - vilket resulterade att jag fick avstå mitt dagliga skolkaffe (dem tar ej kort), men! Sedan kom jag ju på att klassisarna har förstås köpt kaffe, så jag lånade lite kaffesurplar ur deras koppar! Ha-ha. Maten i skolan var inget vidare, så vi tog en lunch på Mat & Muffins i stan istället. Det var riktigt gott, men lite väl små portioner kanske. Efteråt blev det en given kaffe på Carli med Johanna & Meja, också väldigt mysigt! Trots att det smattrade av regnet utanför kunde vi inte låta bli att dagdrömma inför sommarens uteserveringar, kaffe, glass och vin i solen - samtidigt som man filosoferar på människor som går förbi och avlyssnar andras samtal. Alla gör sånt, den som inte gör, ljuger! Det är jag helt säker på.
 
En till liten saknad filur som jag stämde träff med förut var Julia! Herregud, det var verkligen länge sedan vi sågs, med andra ord på tiden! Vi tog en kaffe, snicksnackade om saker vi missat och spanade in i butiker. Jag hittade faktiskt en väldigt fin (läs; tight) klänning som jag köpte! Skall visa er den sedan och inviga den till helgen tänkte jag!
 
 
Nu på kvällskvisten har jag varit på solariet och bättrat på brännan inför helgen. Tänkte fixa iordning någonting att äta, har inte ätit sedan lunch - bara druckit massor av kaffe! Inte helt fel det heller visserligen. Kaffe är livets dryck.
 
Jag älskar dessa <3
Ha-ha, jag har försökt intala mig själv att dessa passar på mig.. Jag ser ju f*rj*vligt ut! Visserligen himla rolig ut också, men vet inte om jag vill bli betraktad som rolig utseendemässigt?! Hehe.. När jag frågade gubben i butiken om de ändå inte satt bra, vred han bara på huvudet och svarade; tja, du är ju lite bredare i ansiktet...
Mitt nya favvofik i stan; Carli! Efter att ha provat deras gudomliga kaffe. Rekommenderar alla att testa det!
 
<3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Var är den gula mönstrade blusen ifrån? Jättefin!

Svar: Tack så mycket! Från Lindex förra året, tror inte den finns kvar.. Men alltid värt att kika! :)
emma TORSTENSSON

2014-03-31 @ 16:10:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0