Don't worry be happy!

Godkväll vänner & ovänner! Haft en alldeles uberbra dag idag. Gjorde nämligen min första dag på Indiska idag! Det gick jättebra och alla anställda känns redan som vänner. Annars har det inte hänt mycket, skulle jobba till 14:00 men stannade frivilligt kvar till 16:00, är man workoholic? Ha-ha. 
 
Det har varit lite uppdatering på min bloggfront - men som jag har erkänt är jag ju faktiskt världens dagdrivare.. Och har en tendens att bli inneboende hos mina vänner! Förflyttar mig från ställe till ställe. Gillar att ha sällskap och vara sysselsatt på heltid förmodar jag. Helgen till ära har i alla fall inneburit fikor, lunchar, fönstershopping, jobb, middagar, myskväll och ännu mer jobb. Har haft en toppenhelg kort sagt! Som i vanlig ordning. 
 
... Däremot har den varit ganska ''lugn'' emot vad helgerna brukar att vara... Ja, i ärlighetens namn, jag avstod en fest (hör och häpna, hör inte till vanligheterna)! Och fasen vad jag längtar till helg med en utekväll med tjejerna och gott vin!! 
Det snöade förra veckan till min, ok, vår allas stora besvikelse!!! Men, förhoppningsvis sista gången innan vår!! Vilket är himla härligt!
Haft underbara pratstunder med min andra halva. 
 
Deltog i nattinnebandyn med tjejerna! Sista någonsin.. Blev i alla fall en riktigt tonårsfest med vidriga spritdrinkar (hur fasen kunde man dricka sånt som fjortis??) 
Åkte till stan med mamma och pappa för lunch! 
Blev bjuden på 19-års middag hos Alicia! Hon dukar ALLTID så ljuvligt fint!
Alla var vi galna i denna wonderbara tapas.. Även en ren som fia var tacksam över vad som befann sig på bordet!!
 
Emilia och Alicia! Så fina!
Sushimys med Johanna och Filippa
Min lilla glidare!!
Antar att det var kallt förut?? Kolla min händer, helt blåa! Det sjukaste är att jag tappat känseln helt i händerna, känner knappt kyla eller värme. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0