Nuremberg

I mitt gymnasiearbete skriver jag om ''Hitlers propaganda under andra världskriget'' - alltså hur Hitler propagerade för att få människor att lyssna på honom och tro på honom, hade han inte varit en otroligt skicklig talare hade han aldrig lyckats med det han faktiskt gjorde.
 
Jag är en person som alltid, alltid och ytterligare alltid, är ute i sista minuten - så det största arbete under hela gymnasietiden, är förstås inget undantag! 14 dagar kvar tills det skall vara inlämnat och jag har precis börjat. I ärlighetens namn. Tur att det är så intressant! Och utan att sätta ord på fruktansvärt och sorgligt. Det är svårt att tro på vad som hände, trots att man sett det på film, läst, hört om det så många gånger - det är för omäskligt.
 
I alla fall, det jag gjort och skall fortsätta med under veckan är att kika på filmer och dokumentärer om Hitler och hans propagerande. Igår kollade jag på Boktjusen (rekomenderar) och idag kollar jag på Nuremberg (handlar om de 22 åtalade nazisterna efter 2:a världskriget, de med mest makt under Hitler, bla Herman Göhring). Även om inte allt handlar om Hitlers propagerande, är det viktigt att granska alla detaljer från alla vinklar i mitt tycke - för att förstå det så mycket som möjligt och lyckas med främsta arbete. 
 
Förövrigt, första nyttiga dagen är gjord - jag kör mitt egna race när det gäller sånt här, lyssnar inte på kärringklubben a la viktväktarna, LCHF, Paolo Robertos kolhydratsdiet och allt vad som finns. Kanske funkar för andra, men för mig funkar mitt egna vis bäst! 
Tog en kaffe på stan med mamma förut innan det blev cykelpuls! 
Efter ett varmt bad blev det några köttbullar, stort glas citronvatten (älskar) och en gullig Herman som sällskap!
c
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0