OH what a beautiful morning

Söndagen här då! Ännu en helg i vår mysiga lilla stad spenderad. Hade en superkul kväll med god mat, trevligt sällskap och kanske lite väl många glas vin (men vem kan motstå...???) hos Felicia i fredags. Jag tror donnan fick ett bra födelsedagsfirande också! Slutet av natten spenderades som i vanlig ordning hos Filippa på efterfest (si sådär 50 pers). Jag blev dock trött och sluddrig ganska fort, så det dröjde inte innan jag intog ett otroligt eftertraktat sängläge. Om huset var proppfullt däremot brydde jag mig inte om, he-he.
 
Vaknade upp pigg, allert och utvilad dagen därpå (tillskillnad ifrån alla andra festdårar, som förövrigt redan vaknat!) - hur som haver, jag vaknade upp i rättan tid, då det serverades våfflor i köket! Hur gott? Nygräddade våffor - dagen efter en utekväll - skönt häng och skinande SOL. I just got to love it! Lite senare mötte jag upp några andra väninnor för en frossar-brunch på Scandic. Också helt underbart. Slutade med att vi dagdrev lite på stan tills jag fann Helena och Maya på Waynes för lite mer mysande! Jag som tänkte hinna åka hem innan jobbet, det blev inte riktigt så, vi hade trevligt och timmarna flög rättare sagt iväg. Ni vet hur det kan bli ibland.
 
Efter några timmar på Waynes trallade jag vidare till Donken för lite mat där också (hela min dag har bestått utav mat) - men mötte faktiskt upp Filippa, Ida och två killkompisar till dom! Där satt vi ytterligare några timmar, skrattade, åt och snick-snackade. Mitt i allt detta kom även Olivia och Filip som skulle på bio, så trevligt. När jag väl tänker efter, fasen vilken dagdrivare man tycks vara.
 
Nog med sängliggande. Vädret är strålande, jag skall fånga dagen!! Hörs sen.
Lite bilder från helgen!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0