Le mot världen så ler världen mot dig!

God morgon! Jag vaknade precis upp hemma hos farmor, fixat iordning en god smoothie och satt på tv & dator. Jag älskar att ha ljud runt omkring mig när jag är ensam - även om jag inte lyssnar på det, tycker att det känns mer sällskapligt och trevligt! Någon som håller med? Solen lyser in genom fönstret och allting är så ljuvligt idag. 
 
Inte nog med att jag fick ett otroligt glädjande samtal igår! Jag och min kära väninna Johanna, gick lite oseriöst ''catwalk'' för indiska under Bergviksdagarna, hur som haver, de ringde mig igår och frågade inte bara om vi ville medverka igen - utan tillade även att jag gjort ett superbra intryck och undrade om jag ville jobba för dem i sommar! Gärna sade jag förstås på direkten. En gammal chef sade till mig en gång: ''gör alltid ditt bästa, oavsett vad det handlar om'' och det tog jag till mig på direkten. Man vet aldrig vad nya möten har att ge, men gör man sitt bästa oavsett vad som gäller - kommer man aldrig att ångra sig. Så som (många) av mina vänner säger, att jag skulle ha tur inom jobb, knappast! 
 
Det handlar om vem man väljer att vara inför andra. Jag väljer alltid att visa upp mitt största, bästa och gladaste jag inför nya människor. Och det har lönat sig 100 gånger! Nu skall jag in till stan för en fika med det kommande jobbet. Ikväll vankas födelsedagsmiddag för Felicia + utgång. Perfekt fredag!!
 
Hoppas ni får en perfekt fredag också! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0