Helgplaner!

 Jag är en spontan person som alltid, alltid, alltid gör vad jag känner för. Jag undrar om det beror på att jag är lite omogen (?) alltså att alltid göra vad som är roligast för stunden, och ja ta det så kallade viktiga sysslorna någon annan gång! Det man bör göra, det gör jag tyvärr väldigt sällan.. Men i min teori, blir man också lyckligare av det, att jämt och ständigt leva i stunden - nästan alla säger det, men det är fasen inte många som gör det. Jag är en som gör det, se & lär för här har vi en äkta livsnjutare...
 
Jag är en spontan person, men jag har alltid den kommande veckan + helgen planerad. Just bara för att ständigt hålla mig sysselsatt och ha något roligt att blicka fram emot. Däremot resor långt fram över och träffar som skall ske si  sådär 100 år senare - är absolut inte min grej. Jag tror inte på det, förstår det inte. Planerar man så långt framåt hinner man ju liksom ändra sin känsla, och chansen är otroligt stor att man inte alls känner för att göra det som man faktiskt planerat i den stunden! Korta planer är bäst.
 
Mina helgplaner ser i alla fall väldigt ljusa ut1 Som vanligt längtar jag som katten tills helgen. Vi är alltid lediga på fredagar, vilket är himla beundransvärt. En extra helgdag! Skall tralla runt på stan och kika efter present till gängets lilla b-day ladie - födelsedagsmiddag vankas på fredagskväll hos Felicia F och därefter såklart en utekväll! Sleepover hos Filippa, och lite mys dagen efter med väninnorna! Och ännu mer myzz på kvällen tills nattpasset börjar. Låter det inte suveränt?! Längtar efter glada tjusiga väninnor, musik, dans och massor av vin!
Jag och Olivia hos Maja i fredags! Maja och Angelica hade fyllt år.
Jag och Olivia, återigen!
Jag nyvaken i en soffa hos Maja. Om jag får säga det själv ser jag ganska ok ut efter en utekväll!! Kan även med glädje tillägga att jag aldrig varit bakis. Jag mår alltid prima ballerina. Så när mina vänner klagar på att det mår dåligt tycker jag alltid att de är så mesiga... Har nu kommit i underfund med att jag har ju aldrig mått dåligt efteråt, det kanske är därför jag aldrig känt medlidande (ha-ha)!
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: JK

Se du ut sådär när du är nyvaken?? Lika fin som alltid :D
Skönt att slippa vara bakis ;)

2014-03-14 @ 03:26:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0