Att finna den sista orken!

Till plugget. Ja, det är vad jag håller på med för tillfället. Ni vet sådana där uppgifter, som är så kluriga, att man inte kan förstå hur man skall komma fram till den förbannade lösningen. Låter som matematik, men det är psykologi jag talar om (hehe). Kan bara inte ställa mig in ämnet från detta perspektiv, hur mycket min lilla hjärna än tycks jobba!!
 
MEN. Jag skall inte ge upp ännu. Tog faktiskt en liten paus från plugget precis (ok, har tagit många pauser under kvällens gång) - men, ni vet ju att det är mitt lilla måtto! Nytta med nöje, det är nyckeln för ork mina vänner! Och mitt nöje blev förstås ett hemmaspa såhär på nattekvisten. Nyrakade ben (förstår inte tjejer som inte orkar att raka benen? Jag gör det typ automatiskt, och med nöje...), ansiktsmask och ett hår bäddat i inpackning. Ljuvlig känsla!
 
Just det! Jag är en tvättäkta drickoman, som jag så fint kallar mig själv... Kan nämligen dricka hur mycket som helst, jag menar det, hur mycket som helst. Kan liksom hälla i mig 1l vatten på några sekunder utan några som helst problem, och på grund utav att jag ofta är väldigt törstig, och sugen på att dricka något! Trots att jag tycks vara en riktig sucker för pepsi max, vin och andra goda drycker - kan man ju inte alltid dricka det. Såsom nu, halv tolv på en onsdagskväll - eller kan och kan, känns bara lite onödigt. Något som jag älskar är i alla fall iskallt citron-is-vatten ur ett stort vinglas. Mmmmm.... Jag är även en sucker för att dricka ur vinglas, känslan av lätta, tunna kanter gör sig god på läpparna + att det känns bara lite finare, vilket jag gillar. Prova!  
Kan passa på att visa er lite utav mitt nya smink som jag köpte häromdagen. Anledning? Fick tvångsångest om jag inte köpte denna ögonskugga till min arbetsintervju dagen därpå.. Min magkänsla sade bara, köp den - annars får du inte jobbet! Ha-ha, har ni också sådana tvångsproblem ibland?! Mina kan dock bli lite oekonomiska... Fast visst är färgerna fantastiska!! Chanel har alltid bäst, alltid!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0