Åter till rutiner!

Hej och hå! Jag ligger i sängen och kikar på en film, IRL heter den och är en svensk film om mobbning. Det är helt otroligt vad människor är kapabla till, och hur otroligt elak man kan vara. Ibland skäms man lite över att vara en människa. MEN det värsta utav allt när det kommer till mobbning, är enligt mig de som väljer att stå och titta, ge uppmärksamhet och skratta. Måste vara det absolut fegaste och vidrigaste som finns, det kan i alla fall jag med stolthet säga - att det skulle jag aldrig, någonsin tillåta (trots mina smårädda stunder)!
 
Annars då? Första dagen i skolan efter lovet är gjord! Det är alltid skönt att återgå till lite rutiner, göra sig iordning och faktiskt ha någonting man bör göra. Ok.. Det är skönt kanske en dag! Jag trodde inte att jag skulle säga detta, men jag skulle absolut kunna leva ett liv i ledighet! Vore oerhört soft. Just det ja, har fixat och trixat lite här hemma också - mitt rum ser nämligen alltid ut som ett 3:e världskrig. Och i ärlighetens namn.... Jag gillar det lite! Det ser hemtrevligt ut i mitt tycke. Det är i alla fall vad jag ursäktar mig med, gällande stökighet.
 
Förresten! Idag börjar även nedräkningen inför studenten, enbart 99 dagar kvar (kommer förmodligen inte hålla koll, men ändå) - försöka går alltid! Och det viktigaste, vi tar äntligen studenten!!!
 
.... Och lite mer än två månader till Napa!! Här är två bilder ifrån Kos i somras!
 
 
 
 
 

 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0