En annorlunda längtan...

Här ligger jag hemma i soffan & slappar, med längtan efter att gå och jobba! Jajemensan, det är inte alltför sällan jag kommer på mig själv tänka, grubbla och längta efter att börja jobb. Kanske kan anses lite annorlunda, men hur underbart är det inte? Det viktigaste här i livet är trots allt att vara lycklig, då är det minsann viktigt att älska sitt/sina jobb också! Med tanke på all tid man lägger på arbete! Förstår faktiskt inte de människorna som orkar gå till ett jobb, varje dag - och tycka att det är riktigt tråkigt. Det är verkligen att kasta bort dyrbar tid i sitt liv! Man lever bara en gång, då är det viktigt att våga.
 
Annars då? Igår träffade jag min kära och saknade filippa (!!!!!!!) som jag inte träffat en gång under hela sommaren, så att krama denna underbara lilla människa, mycket & hårt var väldigt behövligt! Vi tog några glas vin på en uteservering, ok jag skall vara ärlig, jag blev (nästan) full på 1,5 glas vin. Förmodar att jag tappat min Viniga förmåga som jag hade förut..... Innan sommaren..... Nåja, billigt blir det ju i alla fall!
 
Imorgon väntas ett lunchpass på Dammen, sedan frisören, manikyristen & tillsist hästviken hos Fia, för middag & mingel:) det ser jag fram emot!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0