Frukost i bussen!

God morgon! Sitter i bussen och är uppe med tuppen. Jag kommer ihåg vad jobbigt jag tyckte det var att gå upp till skolan på mornarna.. Det tycker jag absolut inte nu! Hur trött jag än tycks vara så kastar jag mig upp på mornarna, älskar livet som en fri liten workoholic! Skall somsagt på en 2:à intervju idag, för ett extrajobb jag verkligen vill ha! Tror jag kommer tycka det är väldigt roligt, och det är när man tycker att saker är roliga, ja det är då man finner orken, kämparglöden och presterar! À & O i mitt liv. Börjar dagen med min favoritdryck, vitamin water & lite annat smått och gott jag fick av några tjejer på stan?! Gulligt! 
Behöver ni förresten ha håret fixat, och vill gå till världens bästa frisör? Besök då Johanna Ferming på Jacobsson & Schmid i stan! Ni kommer inte att ångra er, det har jag aldrig gjort - och när det gäller frisörer är jag riktigt kräsen... Bara ett litet tips! :-) 

Kommentarer
Postat av: nathalie

Kan inte du som verkar vara lite mer erfaren ge lite tips på vad man ska säga/göra på en arb.intervju? Du har ju ändå några jobb och gör antagligen det mesta rätt! :)

Svar: Det kan jag absolut göra! Som sagt jag är ingen expert, men jag älskar att jobba, älskar att söka jobb - vilket jag också gör med passion och det märks. Arbetsgivaren hör förmodligen att jag menar det jag säger. Talar alltid med ett självförtroende, ser möjligheter, är väldigt positiv och alltid glad & trevlig! Frågar arbetsgivaren om jag är bra på något och varför han skall anställa mig, har jag inga problem med att säga att jag skulle vara som gjord för jobbet och kommer slita hårdare än alla andra. Tror du mig inte? Låt mig provjobba (vilket jag oftast får, och får sedan jobbet) - i denna punkt är
Det viktigt att du tycker jobben di söker känns roliga, annars kommer man i min mening aldrig göra sitt yttersta! 1 överdrivet positiv, lär mig att älska jobbet, tala med självsäkerhet och njut av intervjun! Det är ju roligt! Kom ihåg att är det något du inte kan, du behöver inre sägs att du kan det för att få jobbet och låta duktig - det kommer ändå att märkas, besätta istället hur gärna du vill lära dig detta, och hur lättlärd du är... Lycka till!
emma TORSTENSSON

2014-08-25 @ 16:31:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0