Höstlov

Ännu en helg är förbi och det är dags för höstlov. Ärligt talat har jag inte ens tänkt på att det är lov? Det som man alltid annars brukar sukta efter! I fredags hade vi mingel & middag hos Ida innan vi fortsatte mot nöjesfabriken & dess årliga halloweenfest. Eftersom det var länge sedan jag var ute (är inte ute så mycket i denna vinterperiod) hade jag otroligt många att catcha upp med! Trots att det var cirka 3000 personer kändes det som att jag kände hela festen, haha! Ioförsig brukar jag ha en tendens att inbilla mig sådant...
 
I vilket fall som helst var det riktigt lyckat! På lördagen snabbade jag mig in till stan (trots trötthet) för att jobba med UF-företaget. Efter UF-företaget vankades ännu mer jobb! Denna gången i baren på Löfbergs lila. Kan nog säga att någon drinkexpert är jag icke, men tyckte ändå min lilla service-talang kom fram & det var väldigt roligt. På kvällen åkte jag hem till Felicia för att mysa med lite gottigt därtil. Mötte därefter upp mamma, Carl, Moa, Maria & Camilla på en restaurang för lite dryck.
 
Imorse blev det ännu en tidig morgon, ännu en med way för lite sömn! Tvingade mig upp och var modell på en modevisning för Bergviks-köpcenter. Nu är jag SÅ fruktansvärt trött så ni kan inte ana, jo ni kanske kan ana? Gällande mitt skrivande, torrt, tråkigt och felaktiv grammatik. Ingen bra kombo!
 
Nu tänkte jag vila lite och sedan förstås kika på Sveriges bästa serie, solsidan! Hoppas ni haft en fin helg också.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0