Inspiration - fastna inte inne i vinter!

Okej, jag kan med all sanning säga att jag trodde ALDRIG att jag skulle skriva detta. Victoria Secrets i överlag har aldrig varit något för mig, speciellt inte den där showen som visas årligen på tv?! Som alla hyser agg över! Jag har tidigare tyckt att hur kan man mena att det är en modeshow? Det dessa tjejer visar upp är underkläder för flera hundra-tusen, som inte ens finns i själva butikerna att köpa & som pricken över i:et är det förstås pimpat med lite vingar. Väldigt fint och sexigt, det kan jag instämma med - men mode?! Visserligen är det kul att sticka ut, men en tjej med änglavingar och lite krims krams på bh:n har jag aldrig sett någon springa runt med på stan.
 
Men! Bortsett ifrån det är ju dessa underklädesmodeller himla bra inspiration. Fastna inte inne i vinter och bli fet för-fasen! Rör på dig, bli smal och stark! Och må bra! Jag dör så snygga människor det finns! Det här har i alla fall jag tagit till mig lite, och skall försöka sova mer - bli piggare (alltså inte bara bli pigg pga kaffe) och träna mycket mer!
 
... Självklart är det fint med alla möjliga sorters former! Smala som tjocka, formiga som raka. Allting beror ju på vad man själv trivs med. Jag tycker liksom att Victoria Beckham är brutalt-snygg, samtidigt som Jennifer Lopez är minst lika vacker. Däremot blir man alltid piggare, snyggare och fräschare av att tänka på dessa vardagliga saker, såsom frisk luft, träning, sömn och kost.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0