Shopping i Stockholm

Tänkte visa er vad jag fick med hem från Stockholm, har lyckats fota allt förutom ansiktsprodukterna jag köpte på Face Stockholm. Men bättre än inget!
Dessa pumps är jag supernöjd med! De perfekta klackarna skulle jag vilja påstå. Det är lite synd att de är lite hårda i själva skon - gör lite ont efter ett tag, men som man säger: skall man vara fin får man lida pin! Från Zara, 679 kr, värt!
Och i ärlighetens namn, så blev en ny Louis Vuitton ett riktigt spontanköp. Anledning? Det enda jag hittat var ett par klackar från Zara, och lite mer ville jag trotsallt slösa.. SÅ jag går in & köper en väska tänkte jag, sagt&gjort! Väskmodellen heter Louis Vuitton Neverfull Monogram, mellan-modellen & kostade 5700 kr.
& sen skedde det oväntade! Jag FANN min drömkappa! Som jag letat! Så fort jag & Filippa kom in i en butik började vi kika efter kappor.. Jag fann många fina, men inte någon helt perfekt - som den perfektionist man är, fick det vänta. Ni kan ju förstå att det var ett självklart köp! Märket heter ''Monaco Club'' & kostade ca. 4200 kr. Återigen den är helt fantastisk, materialet, detaljerna, allting.
 
Som ni märkte blev det ingen Prada väska. Jag tog beslutet att köpa den nästa månad istället. Eftersom jag åkte med Filippa kändes det roligare att kunna ''slösa'' på både drinkar, mat, taxi, shopping, ja ni förstår. Vilket jag inte hade kunnat om jag köpt den drömväskan, med ett pris på 14 tusen saftiga men värda kronor. MEN! Det hindrade förstås inte mig ifrån att kika & drömma mig bort i den, jag kan med all ärlighet säga att mitt hjärta dunkade snabbare när jag hållde i den. En utav mina största cravings jag någonsin haft. & skall ha!
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0