H&M

Affären som jag föredrar främst på stan måste vara h&m. De har allt från poppigt och rockigt till tjejigt och enkelt. Kortsagt; det finns något för alla! Och det tycker jag är beundransvärt bra. Karlstad har ju trots allt inte så många butiker - så man får ta vara på de som finns. Faktiskt sällan jag handlar kläder här överhuvudtaget. 
 
Men igår hittade jag lite smått och gott! Allting till sanslöst billiga priser. En klänning som är lite lik Victoria Beckhams kollektioner (den vinröda). Framhäver det bästa på kroppen. Kvinnlig men ändå proper. 299 kr. 
 
En byxdress i fint material, ni vet kostym-material ungefär. Sitter jättebra på och framhäver midjan - samtidigt som den är lite oversize nedtill! Otroligt tight i bysten (så kan ej ha bh) och även resulterar i en platt byst. Men i ärlighetens namn så har jag blivit lite mer för det nätta och naturliga! Fint att ha stora bröst också förstås - men då kan man faktiskt inte bära upp en byxdress som denna lika elegent, det blir mer utmanande, tyvärr! 
 
En kjol ifrån Gina tricot. Har en likadan fast lite längre. Denna är lite kortare och passar utmärkt till fest - med instoppad blus, linne, kavaj och listan kan göras lång. Ett måste i garderoben i mitt tycke. 129 sjuka kronor! Värt.
 
Sedan en ny foundation från apoteket. Återkommer om den är bra - eller inte! 
 
Nu skall jag fixa mig iordning inför kvällen. :-) 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0