Housewife of sundays

Hemmasöndagar i all ära. Söndagar spenderas på bästa sätt med främsta mys i form utav bra serier, tv-program och förstås godsaker, inför uppladdning av den kommande veckan. Urusel, det är vad jag har varit på sistone - i min vardag. Det är för länge sedan jag kände mig stolt över mig själv, utmanade mig själv, kämpade och slutförde något. Jag saknar det, och jag skall ta tag i mig själv.
 
Sanningen är den att dessa år har varit riktigt tuffa för mig, visserligen tycks alltid något ständigt vara tufft i ens liv - men det tuffa blir inte bättre såvida man inte bekämpar det, gör något åt det. Vilket jag inte gjort, jag gräver alltid mina bekymmer under mattan och där stannar dem, inuti mig själv och så fortsätter jag le inför allmänheten som den charmiga lilla tidsoptimisten man tycks vara.
 
Men som sagt, ord har ingen betydelse utan handling! Idag skall jag gå och lägga mig i tid (tvinga mig till söms om inte annat), gå upp i tid - komma i tid, äta frukost och mer hälsosamt i vardagen, träna mer (då jag inte ätit innan gymmet har träningen gått skit på sistone, ingen styrka eller energi alls), skriva upp läxor & inlämningar direkt jag får dem, så jag inte glömmer bort dem, sätta upp mål och sträva efter dem, vara strikt mot mig själv och andra om vad jag känner för och inte, och vad som bör göras. Säga upp mig från Donken. Alltid en början.
 
Cookies framför solsidan
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0