Femte november

Julen närmar sig mer och mer! Jag kan inte förstå hur fort det har gått? Jag menar, det var precis sommarlov! Tiden bara rinner iväg. Det är knappt ett halvår kvar tills jag och alla andra 3:or tar studenten. Däremot verkar jag vara den enda sistaårseleven som knappt tänker på detta: balklänning, bil och sminkning som då vankas. Jag tar det som det kommer och i ärlighetens namn är jag ganska glad över att jag inte fått en studenthysteri ännu, jag vill njuta utav sista året i skolan utan att behöva tänka att det snart är över. Det skulle förstöra min njutning.
 
Bortsett ifrån det rullar livet på bra. Jag jobbar så mycket som det bara går - lika pengagalen som alltid.. Skolan gör mig lite stressad då vi har stora och krävande arbeten, men åt andra sidan - de skulle aldrig ge oss projektarbeten till oss elever om de inte visste att vi klarade av dem. Man skall aldrig sluta tro på sig själv! Även om den tycks vara lätt att tappa ibland.
 
Sitter förövrigt på svenska-lektionen och har precis varit ute och lunchat kina-mat med Fia, Isabelle, Frida och Ammie. Var så sjukt länge sedan jag åt det, hade nästan glömt bort hur gott det är! Nu är det dags att återgå till skolan!
Såhär ser jag ut idag. Bär den mönstrade blusen som jag fick från Indiska när jag & en väninna ställde upp som modeller för dem. Jeans ifrån Lee, förövrigt det enda jeans-märket jag äger!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0