Aldrig varit så jobbigt att vakna

Hallå och god morgon! Fy vad jobbigt det börjar bli att gå upp på morgonen nu. Det är kallt, mörkt och ruggigt. Inte ens inomhus tycks det vara varmt längre. När jag vaknar vill jag bara somna om igen, det är liksom inte så jobbigt som det brukar vara att gå upp - det är som ett litet krig mot två delar av mig själv, där vinsten är att gå upp och förlusten att sova kvar.
 
Dagens guldklimp är utan tvekan den kommande lunchen på stan med; Johanna, Sandra och Meja! Läste någonstans att det är väldigt viktigt att finna glädjen i smådetaljerna i vardagen, helt enkelt - välja att vara lycklig.
 
Om det är något jag verkligen uppskattar är det att catcha upp med vänner på stan, bli serverad på olika resturanger och kurra in sig i filtar på mysiga fik - skratta och prata om saker som ''bara måste ske''. Dessutom träffar man alltid på fler än väntat, och tröttnar man på sin lilla vän går det alltid att fly.... Det går ju inte om man har en vän hos sig! Eller ja, jag skulle i alla fall ha svårigheter med att avfärda någon så, ha-ha. Missuppfatta mig dock inte, men ibland tröttnar man även på sina käraste... ;-)
 
Nu - dags för some food. Kina-mat idag igen! Undra om man skulle passa in i Kina? Eller någonstans i Asien i alla fall!?
 
På tal om inget, så älskar jag min hatt! Jag älskar hattar i överlag och har faktiskt samlat på mig några. Har däremot inte så många höst/vinter-hattar, det skall jag försöka investera i lite mer! Har sett jättefina från Gucci samt på Åhlens där de har fina läderband som detaljer.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0