Excuses excuses

Ursäktar mig själv för den usla uppdateringen! Jag har saknat min lilla blogg, som allitd påminner mig om vad jag gjort dagen till ära.. Glömde datorn i skolan igår nämligen! Igår var vi med journalistiken och besökte Sveriges Television - herregud så intressant! Jag är dock inte mycket för teknik, främst för att jag är otroligt dålig på det förstås (som tyvärr dessa yrken på denna plats innehöll) Annars tyckte jag däremot att det lät intressant, programledare kanske skulle passa mig ändå? Man får till och med en budget per år att shoppa kläder för - I det momentet kändes faktiskt yrket som skapat för mig, haha. Jag är ju faktiskt väldigt bra på att shoppa. Annars tror jag att reporter skulle passa mig bra också - jag lyckas alltid undra ett dussin saker! Något som är säkert är att jag någon gång i livet kommer arbeta på en tidning eller liknande. I alla fall för ett tag!
 
Nu sitter jag och väntar på att psykologi-lektionen skall börja, vi har världens bästa lärare i det ämnet - vilket innebär att jag nästan längtar till varje lektion, hehe.. Det skulle hon höra. Just det mina vänner! Ikväll är det Valborg också & jag skall SJÄLVKLART fira in sommaren med nära & kära. Vi kommer att börja med en stor bufee hos Sara för att sedan bege oss ut i Karlstads härliga dimma. Men! Mer om det sedan! Kiss & hugs!
 
Igår blev det självklart några vardagliga fikor på stan med kära vänner. Mums!! Och tillsist (måste skryta lite hehe) vart nyttig med enbart olika sallader i två veckor. Igår blev det en tomat, lite gurka och 1 dl gröt kokt på vatten toppad med mjölk. Gott!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0