En TOPPEN helg!

Hello my dearest! Jag har haft en alldeles superduper bra helg, hur har ni haft det? Dum fråga ioförsig, lite svårt att svara på det för er.. Men jag förmodar att ni också haft det toppen! I fredags hade vi middag hos mig med några vänner till mig och familjen. Kortfattat - jättetrevligt! Och jag lyckades hålla mig ifrån godsakerna också, åt enbart sallad och lite kött. Hur duktigt är inte det? Bra att vara lite envis ibland trots allt! Eftersom att jag skulle jobba morgonen därpå åkte jag med Maria in till stan och sov där.
 
För att prata om jobb... Det gick inte alls bra i lördags för mig! Stressigt (är det väl alltid - men jag kunde inte ''komma'' in i stressen, vilket hör till ovanligheterna) och jag var inte på så bra humör heller. Men men! Det vändes snabbt när jag träffade Filippa och Florence för en fika på stan (såklart!) sedan hade jag & filippa en alldeles perfekt och galen kväll som vi ALLTID har. Ler man mot världen så får man ett leende tillbaka, helt enkelt! Avrundades med middag och drinks ute, traskande på stan med en däckad främling som behövde lite hjälp hem och tillsist snack och inbillelser på spökbryggan - Sandgrund!
 
Idag har jag jobbat hela dagen. Efter jobbet tog jag en fika på stan, och ja helt ensam - & jag klagar inte! Det var som alltid lika underbart med en latte och en bra tidning som tillbehör. Alldeles, alldeles perfekt. Jag önskar dock att det var en gata i Paris med ett glas Champagne istället.. Men! Man kan som sagt inte få allt här i livet, haha! Nu har jag precis kommit hem och ätit lite sallad, som jag förövrigt gjort hela denna vecka & skall alldeles strax ut på en promenix. Hoppas ni också haft en perfekt helg som mig!
 
PS. Ääääääntligen börjar temperaturen stiga i lilla Sverige!
Ser inte min middagstallrik hyffsat god & nyttig ut? Mmmm!! Har fått en dille på grekisksallad.
Tyckte att den här bilden på Camilla, Maria & Moa var så charmig & gullig! In aciton, så att säga he-he
The lattemaker
 
Vi stannade till hos några övertaggade festprissar till vänner också!
Och den slutliga kaffebilden. Emma-tid så det skriker om det. Jag älskar att fika! Underbart.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0