Karlstadsgator och bästis

Idag fick det bli en dag på stan efter skolan! Hade matte b muntligt i nationella idag och jag.. MADE it! Ok, man skall aldrig sträva efter bara ett godkänt kanske, men för mig som har så jäkla jäkla svårt för matte - är detta himmelen. Blev så glad och nöjd över mig själv!
 
Åkte in till stan och tog en fika med Johanna på lunchen, det var så länge sedan vi hade setts - vi hade hur mycket som helst att stämma utav! Saknat min vän! Efter skolan blev det återigen en fika (älskar att fika hehe) men denna gången med Sofia. Pratade om allt mellan himmel och jord, och kikade runt ett bra tag i affärer. Hittade en svindyr men också svinsnygg klänning som jag ville ha, men avstod, men klarade inte att avstå den så sprang tillbaka till butiken igen för att prova (och möjligtvis göra ett köp..). Men! Den visade sig sitta katastrofalt.. Så min kära plånbok slapp att bli lite tunnare!
 
Nu har jag precis kommit hem, tagit ett varmt bad och gjort en liten hemmagjord ansiktsmask & precis ätit grekisk sallad. Gud vad gott det är! Hade helt glömt bort hur mycket jag älskar det. Om jag skall vara ärlig, så tycker jag att sallad är bland de godaste ''rätterna'' som finns. Mums! Nyttigt är det också. :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0