Måndagen

Idag välkomnade jag in den nyttiga årstiden! ALDRIG att jag kommer tillåta mig själv gömma mig i sommar. Det är på sommaren man skall visa upp sig & sin kropp med stolthet! Det är alldeles för bra för att gå miste om till några ovärda myskvällar i veckan. Idag har jag träffat Felicia, kändes som en evighet sedan och jag har saknat min vän. Vi tog en powerwalk i det härliga vädret och jag sprang runt med lite småfånig ångest och gömde mig för folk. Haha, man känner sig verkligen förjävlig efter några lata dagar. Men jag kunde självklart inte hålla mig ifrån att köpa några kaffedrinkar inne på ica ändå.. Mums, så goda dem är!
 
Nu sitter jag hemma och har precis skickat in en inlämning som har gått & tyngt på mig ett tag. Skönt! Tänkte bege mig ut på en kvällsprommis med vovvarna snart. Jag har nog aldrig uppskattat ett lov så himla mycket som nu...
 
Kunde inte hålla mig ifrån att sända en liten bild på min lilla älskling!! Hur söt är inte denna killen? Älskar honom tusen gånger om och tillbaka! Mamma får aldrig nog av sin lille teddy. Förövrigt passar han utmärkt i min gamla hårförlängning!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0